waar we nu toch zitten.............
Hallo mensen,
Zo te lezen hebben jullie het weer goed naar jullie zin.
Ik denk dat de busboy zijn geld bewaard in zijn bilnaad. Ben benieuwd naar het antwoord.
Groetjes Remy
Ik heb net alles gelezen en zo te zien vermaken jullie je prima! Jullie zullen je niet vervelen!
Het is maar goed dat jullie er nog een paar dagen strand aan geplakt hebben om bij te komen :D
Jos, alvast een hele fijne verjaardag en geniet nog van de vakantie!
Veel liefs,
Sharon
lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria!! hoera hoera... hele fijne verjaardag... deze verjaardag zal je vast nooit vergeten, ben zo jaloers dat jullie naar die olifanten gaan... heel veel plezier... en blijf vooral genieten... hier alles nog steeds goed en heel veel wind!!! en storm...dus jullie missen niks..
veel liefs vanuit maasland...
Hallo allemaal, Wat een verhalen allemaal. Er komt wel duidelijk uit dat jullie het erg naar jullie zin hebben en dat is goed om te horen. Allereerst Josiena gefeliciteerd met je verjaardag afgelopen zondag. Ik had geen tijd om je eerder te mailen, want wij hadden zaterdag een feestje bij ons thuis en Joop en ik zijn dus 2 dagen aan het koken geweest en zondag de hele boel opgeruimd (helaas voorlopig nog geen hulp van Dini) Dus het mailen is er volledig bij ingeschoten dit weekend. maar ik heb wel even een glas wijn genomen en geproost op je goede gezondheid en veel geluk toegewenst met alles. Alle mensen nog heel veel plezier verder met jullie reis en volgens mij zijn jullie nu haast op de uitrust bestemming. Dat wordt ook genieten ! Veel lieve greoten van Joop en Wilma