fleurige verjaardagssnipperdag
Fijn om te lezen dat jullie je nog niet vervelen. Nu lekker in 1 hotel nog toch lekker even uitrusten... en misschien wel uitslapen? Pa ga je nog voor een pak kijken voor onze bruiloft? Nou geniet nog even de tijd gaat zo snel...
groetjes suus
hallo luitjes wat een ervaring niet normaal zeg echt geweldig wat jullie allemaal meemaken maar dinie eet jy maar lekker je buikje vol van die insekten hoor mij niet gezien getver. geniet nog lekker van alles en tot horens dikke kus van ons
hoi jos een beetje laat maar van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Zo te lezen heb je dat goed gevierd. Wat een leuke dingen zien en ondernemen jullie. En Dinie jij hebt verborgen talenten en moet gaan schrijven, je hebt een hele leuke schrijfstijl. Geniet er nog lekker van met zijn allen groet van ons.
Hoi allemaal, ik ben op het werk en dacht laat ik eens een berichtje ui Thailand lezen van het Vlaardings reisgezelschap. Het ziet er allemaal leuk uit op de foto's. En zo te lezen hebben jullie het naar je zin. Hier vandaag een lentedag. O ja Jos, nog gefeliciteerd met je verjaardag. En Henk, ze missen je op de sportschool, grapje hoor! Nog veel plezier daar. Groetjes. Marja en Nico
Hoi allemaal, ik ben op het werk en dacht, laat ik eens een berichtje lezen uit Thailand van het Vlaardings reisgezelschap. Zo op de foto te zien en de berichten te lezen hebben jullie het naar je zin. Vandaag hebben we een heerlijke lentedag. O ja Jos, nog gefeliciteerd met je verjaardag en Henk, ze missen je op de sportschool, grapje. Nog veel plezier daar. Groetjes, Marja en Nico